Dia 9 de l'experiència gratificant - dimarts 25

Açò va cara avant! Hui hem mesclat el signe dels temps, deixeu que les dónes s'acosten a mi i el cant del consol. Hem aconseguit donar-li a cada cançó la seua història. El Signe sona pop i vitaliste a més no poder, Deixeu és íntima i té una dinàmica impressionant amb els cors del final. I El Cant ha quedat aborronadora, senzilla i directa... I poc més que contar. Estic tot el dia clavat en l'estudi. Hui la sessió ha segut de 10 a 22 hores, sols hem eixit una horeta Nico i jo a dinar (peix! hem menjat peix!) i s'estava genial en la terrasseta al solet... Ara vos escric des de casa Nico. Com que estos estan destrossant Buenos Aires i m'he quedat sol, dormiré a casa Nico hui i demà. És un barri tranquil -Cordón, es diu- i està immers en la zona universitària. Nico viu amb Gabi, la seua xica. És d'un poble anomenat Chuy que té una meitat en Uruguai i l'altra meitat en Brasil i té la major població palestina d'amèrica latina. Hem xarrat de moltes coses (el conflicte en orient pròxim i com es viu per ací, els moviments migratoris, el mal que estan fent els EUA en esta part del món, el present i futur d'Uruguai) i mos ha quedat un mig pesar de que tot això és el signe dels temps que vivim, però que hi ha que seguir bregant per ser feliç i fer feliç a la gent que mos rodeja... Conclusió: a viure s'ha dit, no ho deixem per demà. Bona nit.
PD: Va por ti, Rafael. Gracias por todo.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

YiEEEEEEEEEEEEEE!
cosa fina la argentine.
Campo de Minas que se la bancan al palo! Bárbaras!
Pero ya llegamos Landy!

Muchos besos arrabaleros!!!!!
Putismo y rebel.lió

f@ustet ha dit...

doncs el trio calavera esta de tornada al hostel despres de un dia on ens hem patejat quasi tot Buenos Aires.
ahir despres de fer-mos el millor bistec de tot el viatge (so far...) vam buscar els llocs de marxa del barri de San Telmo pero estava quasi tot tancat (per cert L, quina merda de mapa ens vas donar, pero gracies!!!).
vam acavar vegent un grup de blues que ho feien prou be i ens va pillar una super tronada tipo Ireland i ens vam perdre pels carrers del barri (els gin tonics no ajudaven a que ens orientarem). finalment vam arrivar xopadissims al Hostel.
la ciutat aques mati m´ha semblat super caotica, bruta i stressant. conforme avansava el dia, entre les bellesses argentines (impresionant!!!) i que tambe hem trobat uns parques, ens hem afeitat a un barber molt amable i visitat el museu de art, la impressio es millor, encara que esta hiper contaminada i el soroll de busos, cotxes, etc... es horrible. jo viuria molt millor a Montevideo.
ara una dutxeta i a vore si conseguim trovar algun garito molon i dema de tornada a Montevideo.
tinguem unes llagues als peus i damunt ens acaven de dir que si volem anar a ballar tango... jo amb la xica eixa haguera ballat el que fora, pero ens hem quedat amb una cerveseta a planejar la nit.
a seguir disfrutant i ens arrejuntem dema!!!
petonets a tots i totes,
1-go, Peter i f@

senior ha dit...

Ieee mariquiteeeeeeees!! Quina enveja... Disculpeu-me pel mapa, ja saps que la orientació no és lo meu...
Per ací tot de puta mare, primo. A quina hora arrribeu demà??

Anònim ha dit...

aaagggggggg!!!!!! pero qué es esto, yo venga a patearme el mundo sin poder verlo y vosotros ahí, de fiesta, uno en Montevideo, otros en Buenos Aires, pero de qué váis!!! Ya podéis venir con un pedazo de disco debajo del brazo o no os dejaremos entrar aquí, y os tiraremos todos los petardos que han sobrado de la mascletà, he dicho!

Besotes!

Anònim ha dit...

Pues sí, pues sí, se os nota en plena expansión, como los Petas-Zetas: Montevideo, Buenos Aires, costaleros en la semana santa de Málaga, las Malvinas, los malos vinos . . .

Suerte en los últinmos coletazos y buen viaje de vuelta.

Anònim ha dit...

Yeeee! Veo que todo va genial, el otro dia estuvimos en el roca con el pelut y ya nos conto algunas historias. Ya hablamos a la vuelta, aunque a alguno le gustaria quedarse alli, si va por ti Pedro.
Charly "Roca

Anònim ha dit...

salimos a las 15'30, supongo que a las 18 ya estaremos allí.

Llegamos muy precariamente, la noche argentina nos atrapó anoche.......................