Dia 10 de l'experiència gratificant - dimecres 26

Bon dia a totes i a tots. La mescla segueix mooolt bé. Hui hem començat un poc més tard, allà les 12, perquè Hugo Fattoruso -líder dels Shakers, el grup més famòs de l'història de l'Uruguai- estava mesclant unes cosetes. És un tipet molt amable i atent i de tant en tant s'acosta per l'estudi a sentir com va la mescla. Mentrestant, hem aprofitat per anar a la Emisora del Sur, depenent de l'estat, on Atitlio Macunaima m'ha entrevistat i hem estat xarrant una bona estona al voltant de les semblances i diferències entre Montevideo i València, el procés creatiu i els plans de futur. Ha estat molt divertit... Bo, hui hem meclat quan no saps lo que tens, símptomes i ja era hora. Quan no saps mos ha costat unes quantes hores: està plena de dinàmiques amb les guitarres i les veus, però al final ha quedat redona. Ideal per a punxar-la en El Roca o en La Caverna en l'anniversari d'algú. Símptomes i ja era hora han eixit de seguida: un hit de minut i mig per a ballar i una catarsi de feedback per començar el disc, respectivament.
Entre les dos cançons, vora les huit de la vesprà, hem fet un descanset i, mentres Gustavo es quedava a l'estudi revisant unes cosetes, Nico i jo hem anat a l'acte que celebrava els 37 anys de la creació del Frente Amplio, una organització que a principis del 70 es va crear per tal de juntar a tots els partits polítics d'esquerres de l'Uruguai i poder fer front als fachos (aixina anomenen els feixistes per ací) que portaven governant des de sempre. Els va costar 23 anys -4 legislatures i 15 anys de dictadura- però en el 2004 ho varen aconseguir. En l'acte estaven tots junts: socialistes, comunistes, ecologistes, democristians, trotskistes, marxistes, tupamaros (moviment radical armat contra el govern represor predictadura) i molts més. Estaven tots somrient, aplaudint i cantant a l'hora... S'ho immagineu ahí on vivim?
Eren quasi les 12 de la nit quan hem eixit de Sondor. Hem anat caminant fins a casa de Nico, parant en un parell de boliches i fent-mos uns ronets. Demà acabarem les últimes dues cançons i començarem a mesclar el set acústic que varem gravar el dissabte passat. Bona nit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Landeteeeeee, que te han dejado solito!!!
bueno, ya veo que no te aburres entre el Sondor y La Ronda.
Un abrazo y a disfrutar
Se te lee atentamente desde aqui (sea donde sea ese aqui)

Anònim ha dit...

Me'n alegro que no sigui tot feina i que tinguis temps per sortir... Montevideo es una ciutat molt maca, la ciutat on vaig néixer , que puc dir no? ;) la seva gent es molt especial i sempre estan disposats a rebre els nouvinguts...

Records!

Anònim ha dit...

Lan creo q tu mail de lo de la radio no ha llegado a tiempo...
una lástima
ale q en breve ya estás por aquí, a ver si concretamos algo.
¡a disfrutar cabeza abajo que os queda ya poquito!
lidi