Dia 5 de l'experiència gratificant - divendres 21

Ja ho hem aconseguit! Hui hem acabat de gravar-ho tot! Bieeeen. Hem estat tot el dia gravant arreglets: percussions, cors, teclats, guitarretes... Anem tan bé de temps que demà mos dedicarem a gravar en directe en plan acustic més cançonetes...
Ja queda ben poc per acabar la primera part de l'experiència gratificant. Demà gravarem pel matí, assajarem per la vesprà i per la nit ¡debutem en Montevideo! Tenim concert en un bar molt xulo que es diu BJ BAR. És una festa que ha montat Nico: toquen un parell de bandes locals i després Senior + El Cor Brutal. Ja vos contaré...
Esta nit ha sigut una altra de ron i carbunclo. Molt divertida, però no tardarem en gitar-mos. Demà és l'ultim capítol de la primera part d'eixe fantàstic relat anomenat l'eperiència gratificant. Bona nit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a todos. Aunque ponga anónimo, soy yo. Imagino que mientras escribo esto estaréis con el ron en la mano (a ver esas fotos). Enhorabuena por el concierto y por el fin del trabajo. Estamos ansiosos por disfrutarlo. Oye, a ver si me podeís traer un tatuaje. Un abrazo y que la segunda parte del viaje os cunda.

Anònim ha dit...

Soy la argentina pelada, y realmente estoy haciendo un esfuerzo sobrehumano para entender que es lo que significan todas esas palabras en ese otro idioma, lo peor es que no lo logro.
De todas maneras no tengo mucho que hacer, quizá hasta lo siga intentando.

Besos enormes para todos.