Dia 3 de l'experiència gratificant - dimecres 19

La partida està clara: hui hem gravat el grand piano, les guitarres que faltaven i algo de percussió. Endika s'ha lluit amb el Steinway & sons de 1916 i les cançons han guanyat en amplitud i riquesa sentimental. Ja ho sentireu. Després Pedro ha estat fent solos de guitarra com un descosit amb els Fender twinreverb i deluxe enxufats al mateix temps. A última hora, Rafaelet El Rey de la Percusión mos ha deleitat amb els shakers i la pandereta... Molt bé.
Hem eixit de l'estudi passades les 10 de la nit. Hem sopat en Santa Catalina i després hem deixat La Ronda sense ron. Ara, vora les 5 del matí anem a gitar-mos, demà seguirem asseant i lluint estes cançonetes que ja sabeu que són per a tots vosaltres i per a ningú més. Fins demà.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Animo !!! Veo que os van saliendo las canciones muy fluiditas, adelante!! Mucha suerte. Me muero de ganas de oir el resultado!!!
Disfrutad Uruguay

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,banda de fillsdeputes.aci el peluson .a mi me la feu gran. el pau i jo vos en fem una per a vosaltres.
au , a pasaro be

Anònim ha dit...

Hey chavalets, ja vegem que tot va rodaet, ens alegrem molt de veure-vos les cares encara que siga en foto!!!
Per ací tot igual... el diumenge paelleta als 4 camins, ja sabeu açó com va i vosaltres per demanar que no connnssste!!!

Molts besets de la rubia i louie louie!!!

Landete, espere que em crides per al temeta tècnic!!

Louie&Sweet