Dia 2 de l'experiència gratificant - dimarts 18

Ja ho em fet. Hui hem acabat de gravar totes les bases. Quasi d'una seguida, hem fet València Eres Una Puta, El Joc de Demanar, El Cant del Consol, Quan No Saps Lo Que tens, Ja Era Hora -èpica- i Sonata En La Major (esta jo assoletes). La sensació general és que està quedant de puta mare: sóna càlid, humà, antic i redó. I això que encara falten el grand piano, acústiques, percussions i veus. Al final, hem arreglat Deixeu Que Les Dones amb l'harmònica de Juanlu i un teclaet d'Endika.
Montevideo segueix tractant-mos amb excel·lència. Hui ha fet un airet del Riu de La Plata (que allí es consideraria "de llevant") molt agradable. En acabar -eren quasi les 10 de la nit- mos hem pegat un soparet lleujer -verduretes i peix- i mos hem fet uns ronets amb cola en La Ronda. Ara són les 3 del matí i quasi fa fresqueta. Demà començarem amb els arranjaments. Bona nit, gent del món.

6 comentaris:

EL BUENO ha dit...

Hola Primos!!!

Bona nits des d´una ciutat en flames!!!, m´alegre molt de que tot vaja bé... esteu molt guapets en les fotos. Quina enveja!!! Molts besets d´una familia sense retor, sense jutjat... El Bueno (el xiquet de L´Enova)

Unknown ha dit...

Hola guapos!!!!
Aquí acaban hoy las fallas, y menos mal...me alegro de que todo vaya saliendo bien. os cuido rocaful hasta que volváis
besitos

Anònim ha dit...

Me alegro de que las cosas rueden pese a las chinitas. Parece que vais deprisa en el estudio. Cuidado con los arranjamientos que . . . o no. Imagino que pronto soltaréis instrumentos y os desmelanaréis adecuadamente. Recuerdos a todos. Oye, ¿Qué cara ponen los uruguayos cuando escuhan el valencià costerenc? Sort y buena cerveza.

Anònim ha dit...

Perlas que guapos que se os ve!!! Aquí ya se acaban las festividades...poco a poco. Felicidades a Endika, menuda manera de celebrar el cuarto de siglo. Ale me voy a la playita!!Besos y saludos de la San también, ya está mejor.
Lidi

jack tremaine ha dit...

Home sénior! aixo si que no m'ho esperava! un blog! soc Ramon, l'ex incorporeal, mol content de vore que la cosa va bé (soc el vostre fan numero 2!)

Vinga, a vore quines aventures us conteu a la tornada

per cert

collonuda la del Cant de consol, es preciosa!

a vore si amb un poc de sort no veig la cremá (l'any passat ho vaig aconseguir, es dificil si t'insistixen els amics)

Abraços a tots!

Sr.Toni ha dit...

Perrea, perrea.....
Que pasa nenes. Por aquí ya no queda una puta falla y el ruido de los petardos se va silenciando poco a poco....
Felicidades Endikín. Dale cuerda al Yamaha.
Rafa, te quiero ver reventar las baquetas.
Juanlu, aporrea ese magnífico bajo.
Pedro, tú mejor que no hagas nada, y piensa quedarte por allí una temporada.
Y el señor Senior que me cuide ese pedazo de bufanda que está viajando más que el gnomo de Amelie.
Faustet, tú no cambies nunca, siempre enfermo.
I 1-go? Algú ha vist al 1-go?.
Consejo nº1: el fotógrafo que se infle a tilas.
Perrea, perrea....