Es pot fer

Ja només queden 6 dies per agarrar l'avió i creuar l'oceà i segueix pensant que es pot fer: podem derrotar els feixistes. Hem d'amar, viure, disfrutar de lo que fem, buscar noves motivacions, ser oberts i comfiar en la raça humana... i sobre tot: votar. No es quedeu en casa. Oblideuse del carnaval que ha començat a anegar la ciutat. Mudeu-se, eixiu al carrer, aneu on vos toque i voteu. Sé que la classe política quasi majoritàriament és gris, avorrida, falsa i poc de fiar. Potser siga com diu Luis: se trata de elegir entre la gripe y la peste. Però aixina i tot val la pena fer-ho: voteu.
Açò que he escrit no és una ordre. Ni un consell. És una pregaria. Més tard, un poc abans de la mitjanit sabrem com queda tot açò. Fins demà.

2 comentaris:

Cul de sac ha dit...

Ni grip ni pesta, s'ha triat lo que el poble ha volgut (i sí, València també és un poble). Amés amés, a mí em sembla que "Rodolfo Chiquiliquatre" és un magnific representant. Un rocker argentí per a representar ESPAÑA a Eurovisió, la millor noticia del cap de setmana (a banda de que últimament em cobren els gin-tònics a 4€. Per si encara no ho saps sòc Miquel, també conegut com Cul de Sac, o rebatejat per tú com Capità Càrpio. Ja et vaig dir que t'escriuria i la meva paraula fa anys que no va a misa. Ànim que ja falta menys, una abraçada i estem en contacte.

Anònim ha dit...

Va mestre no sigues tan xarraire que mira que ets xarraire (i no a soles entre cançó i cançó) amb els feixistes que la meua santa mare vota al PP (com moltes altres mares de rojos perduts com jo) i tampoc s'haguera enfonsat el món si hagueren guanyat. Com es nota que no ets del Llevant sinó si que sabries el que és patir de veritat. Una abraçada, crack, que ja saps el que et vull a tu i a tot el teu puto cor brutal començant per Endikín, evidentment. Yeeeeeee en la meua web ja he penjat l'enllaç permanent al teu blog:
http://www.enriquevictoria.com/actualidad1.htm
Així que no deixes d'escriure tots els putos dies que estigueu a Montevideo. I penja fotos, que us volem veure en acció. Besets a tots i bon viatge

HECTOR PROCTOR